• A-
    A+
  • Людям із порушенням зору
  • Українською
  • English
  • 中文
Харківський державний університет харчування і торгівлі зайняв призове місце у Харбіні
Опубліковано 23 січня 2018 року о 05:40

15-18 січня у Харбінському технологічному  інституті  (Harbin Institute of technology;   School Chemistry and Сhemical Engineering)  пройшов заключний етап конкурсу “HIT International Innovation and Entrepreneurship Competition on Chemistry and Chemical Engineering”

 Команда Харківського державного університету харчування і торгівлі зайняла  2 місце. Тема проекту «Development of innovative Food for Specific Health Use (FOSHU) technology. Керівник проекту – Євлаш Вікторія Владленівна,  завідуюча кафедрою хімії, мікробіології та гігієни харчування, доктор технічних наук, професор; доповідач Лобазов Максим студент 5 курсу, магістрант Навчально-наукового інституту харчових технологій та бізнесу.

Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux